Nieuws

Bericht 46 t/m 48 van in totaal 57 berichten.

 

1e Prijs Natuurlijk Biesbosch Beste voor arrangement 'Trouwen in de Biesbosch'

30 mei 2012

Afgelopen 22 Mei vond op Partyschip De Zilvermeeuw in Drimmelen de uitreiking plaats van de prijs in het kader van de wedstrijd die stichting 'Natuurlijk Biesbosch' uitgeschreven had inzake het samenstellen van arrangementen.

Lees meer

Verkiezing "Biesbosch Beste"

29 mei 2012

Op 22 mei 2012 werd het Biesbosch- café gehouden op één van de schepen van de Zilvermeeuw. Deze avond stond in het teken van de verkiezing “Natuurlijk Biesbosch Beste”. De bedoeling van deze verkiezing was dat de Natuurlijk Biesbosch ondernemers samen met elkaar een product of dienst ontwikkelden, dat nog niet bestond, maar wel grote kans op succes heeft. De ondernemers mogen zelf kiezen welke ideeën respectievelijk de eerste, tweede of derde plaats verdienen. In totaal zijn er vier ideeën ingediend.

Lees meer

 

Recepten Machielse Aardappelen

10 mei 2012

Machielse Aardappelen was een van de deelnemers van de Streekproducten Fietsroute en heeft op 5 mei jl. dan ookvele bezoekers gehad op het bedrijf. Machielse Aardappelen heeft deze bezoekers heerlijke gerechtjes laten proeven, bereid met eigen producten waaronder aardappelen, uien en knolselderij.

Lees meer