Nieuws

Bericht 49 t/m 51 van in totaal 57 berichten.

 

Ramses Bier en de Week van het Nederlandse bier

27 april 2012

De allereerste ‘Week van het Nederlandse Bier’ komt eraan! Alle partijen in de bierbranche werken samen om voor de Nederlandse bierconsument dé ‘Week van het Nederlandse Bier’ te organiseren die plaatsvindt van 10 tot en met 20 mei 2012. Nog niet eerder werd op zo’n grote schaal door alle partijen samengewerkt om het Nederlandse bier onder de aandacht te krijgen bij de bierliefhebbers.

Lees meer

Beverburcht bij Groene Camping "In de Polder" geopend

27 april 2012

Op 20 april jl. is op Groene Camping “In de Polder” een nieuwe unieke overnachtingsplaats geopend: De Beverburcht! Een echte natuurliefhebber kan hier zijn hart ophalen. In de beverburcht kun je namelijk slapen zoals de bevers dat in de Biesbosch doen. Je overnacht in een supergrote beverburcht bedekt met takken en boomstammetjes. Er zijn natuurlijk wel een paar verschillen want in deze beverburcht staat gewoon een bed en een tafel en is het er droog en warm.

Lees meer

E.E.G. Slachterij Jos en Roy Havermans voor uw barbecue

16 april 2012

Wanneer u van barbecueën houdt bent u bij E.E.G. Slachterij Jos en Roy Havermans aan het juiste adres. U heeft de keuze uit diverse heerlijke barbecuepakketten voor een barbecue naar uw wensen, compleet verzorgd door Slachterij Jos en Roy Havermans.

Lees meer