Nieuws

Bericht 55 t/m 57 van in totaal 57 berichten.

Eerste certificaten uitgereikt!

20 januari 2012

Op 17 januari jl. heeft Stichting Natuurlijk Biesbosch zich voor het eerst gepresenteerd aan ondernemers en belanghebbenden uit de Brabantse Biesbosch. De presentatie vond plaats bij de fam. Buijks in de Vlaamse Schuur te Raamsdonksveer. Tijdens deze avond heeft “Natuurlijk Biesbosch” haar activiteiten voor 2012 en de nieuwe website gepresenteerd. Daarnaast heeft Burgemeester Gert de Kok de eerste certificaten uitgereikt aan de leden van Stichting Natuurlijk Biesbosch. Na het officiële gedeelte was er nog een gezellig samenzijn met de aanwezigen. Stichting Natuurlijk Biesbosch kijkt terug op een geslaagde bijeenkomst!

Lees meer

 

Eerste certificaten voor ‘Natuurlijk Biesbosch’!

18 januari 2012

Raamsdonk, 17 januari 2011 – Burgemeester Gert de Kok van de Gemeente Drimmelen reikt op 17 januari a.s. diverse ondernemers de eerste certificaten uit voor deelname aan het merk ‘Natuurlijk Biesbosch’. Hiermee worden de eerste stappen gezet voor het in de markt zetten van “Natuurlijk Biesbosch” en een netwerk voor ondernemers betrokken bij de ontwikkeling van een duurzaam platteland. Naast de uitreiking van de certificaten zal “Natuurlijk Biesbosch” ook haar activiteiten voor 2012 presenteren. Allen die geïnteresseerd zijn in deelname zijn van harte welkom op deze bijeenkomst.

Lees meer

 

Website Natuurlijk Biesbosch online!

17 januari 2012

Per 17 januari 2012 is de website van Stichting Natuurlijk Biesbosch online. Op deze website vindt u informatie over Stichting Natuurlijk Biesbosch, de leden, hun producten en activiteiten en natuurlijk ook over Nationaal Park De Biesbosch.

Lees meer