Nieuws

Bericht 7 t/m 9 van in totaal 57 berichten.

Open dagen bij Bloemenboerderij De Langendam

28 oktober 2013

Op zaterdag 2 en zondag 3 november a.s. organiseert Bloemenboerderij De Langendam Open Dagen van 11.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze Open Dagen kun je ideeën opdoen om je huis weer gezellig te maken. Nieuwe ideeën met gedroogde bloemen, zijde bloemen en allerlei andere natuurlijke materialen. De sfeer die je bij Bloemenboerderij De Langendam aantreft is bijzonder.

Lees meer

 

Zomer Streek Menu

25 juni 2013

Timmy's Eethuys heeft wegens het einde van het seizoen de asperges vaarwel gezegd en gaan nu door met het zomer streek menu. Proef de zon en geniet van dit feestelijke Zomermenu! Laat u eens verrassen met het Zomer streek menu in Raamsdonksveer. Geniet en beleef de gastvrijheid voor een aantrekkelijk zomerprijsje. Dus kom de komende weken zeker eens langs bij Timmy's Eethuys om te smullen van deze zomergerechten en te proeven van (h)eerlijke Brabants gastvrijheid.

Lees meer

Nacht van de Poëzie

28 mei 2013

Op de langste dag van het jaar, 21 juni a.s., organiseert Agrotoeristische vereniging D'n Amerkant een poëtische avondwandeling door de natuur. De tocht staat geheel in het teken van natuur en poëzie. De groep wandelaars verzameld zich vanaf 19.30uur voor een rondtocht door de groene zinderende zomeromgeving van de gemeente Drimmelen.

Lees meer