Boerderijwinkel Verschuren vernieuwd 

Eerlijke producten kopen uit de Biesbosch met meer beleving en meer smaak kan nu weer bij boerderijwinkel Verschuren aan de Schansstraat 30 in Raamsdonk. Naast de bekende producten aardappelen (jaarrond) en aardbeien (seizoen) zijn nu ook diverse leuke, door Peggy zelfgemaakte, accessoires verkrijgbaar. Omdat de kinderen Harm, Dries en kleine Fien de nodige aandacht behoeven is de winkel niet altijd open. Kijk daarom voor de openingstijden op de website.

Winkel Verschuren

Peggy vind het leuk om met materialen die toevallig voorhanden zijn leuke dingen te maken. Een berg walnoten van de boom, tovert zij om tot de leukste ketting! Gebruikte kettingen uit de frambozen levert in combinatie met een oude kop en schotel een leuke origineel vogelvoerbakje op. Jute zakken zijn ook een erg dankbaar materiaal om iets leuks mee te maken. Gevuld met lavendel uit eigen tuin bijvoorbeeld.

De aardbeien komen tijdens het seizoen uit de eigen teelt die achter de boerderij op stellingen plaatsvind. Deze aardbeien van het smaakras Sonata worden dagelijks vers geplukt. Buiten het seizoen worden de aardbeien ingekocht bij plaatsgenoot Kees van den Heijkant.