Culinair 

Het Hilarische doordraai diner 

 

Geniet, lach, zing en dans mee tijdens het hilarische doordraai Diner Party in Raamsdonksveer. Even ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Op een gezellige manier samen met familie, vrienden en/of collega's een avond genieten van lekker eten en drinken én natuurlijk van entertainment van de onderste plank!

 

Uniek, verrassend, maar vooral gezellig.

Dit themafeest is compleet en volledig verzorgd. Neem voor meer informatie contact op met Timmy's Eethuys.

 
Diner, High Tea of Proeverij in boomgaard De Kersenhof 

 

Idyllisch tafelen ten top; na een uitgebreide rondleiding over De Kersenhof aanschuiven voor een heerlijke maaltijd midden in de kersenboomgaard. Uiteraard vormen onze eigen producten en producten uit de omgeving de basis van deze maaltijd.

Periode: juni en juli (kersenseizoen)

Neem voor meer informatie contact op met De Kersenhof Raamsdonk

 
Barbecue 

 

Wanneer u van barbecueën houdt bent u bij E.E.G. Slachterij Jos en Roy Havermans aan het juiste adres. U heeft de keuze uit diverse heerlijke barbecuepakketten voor een barbecue naar uw wensen, compleet verzorgd door Slachterij Jos en Roy Havermans.

Neem voor meer informatie contact op met E.E.G. Slachterij Jos en Roy Havermans.

 
Streekkoken 

 

Streekkoken bereid pure streekproducten à la minute tot een lunchgerecht, (amuse)diner, proeverijen, fingerfood en buffetten op een door u gekozen locatie. Daarnaast worden diverse culinaire evenementen georganiseerd.

Periode: Jaarrond, arrangementen afgestemd op de seizoenen.

Neem voor meer informatie contact op met Streekkoken