Honing 

Diverse honingproducten 

 

Voor diverse bijenproducten zoals bijvoorbeeld, honing, honingkoek en honingwijnen kunt u terecht bij imkerij "De Biesbosch".

De zuivere honing is met grote zorg door imkerij "De Biesbosch" verwerkt en afkomstig uit bijenvolken die door

de imker zo biologisch mogelijk zijn gehouden in en rond de Biesbosch. Bovendien bevat de honing geen kunstmatige toevoegingen of residuen van mijtenbestrijding. De bijenproducten zijn het gehele jaar door verkrijgbaar. Voor nadere informatie over de bijenproducten, bijen - educatie en informatie alsook excursiemogelijkheden verwijzen we u naar imkerij "De Biesbosch".

Honing 

Heerlijke echte honing die tijdens de bloesemtijd wordt gemaakt door bijen in eigen boomgaard. De honing is slechts in beperkte hoeveelheid verkrijgbaar.

 

Periode verkrijgbaarheid: tijdens het kersenseizoen (juni t/m juli)

Verkrijgbaar bij : huisverkoop in de maanden juni en juli op maandag t/m vrijdag van 13.00-18.00uur en op zaterdag van 9.00-16.00uur of tijdens diverse evenementen. Kijk voor meer informatie op www.dekersenhof.nl.

Honing 

 

Bij Groente & Fruitwinkel Johan en Caroline is honing van Imkerij Oprins verkrijgbaar. Imkerij Oprins is gevestigd in Terheijden en maakt honing van bijen uit de Amerstreek. Lees meer