Jam en sappen 

Kersenjam 

 

De kersenjam wordt bereid met verse kersen uit onze boomgaard. De Kersenjam is verkrijgbaar in potjes van 190ml en 280ml.

Aardbeien Kersenjam 

 

De Aardbeien Kersenjam wordt bereid met verse kersen uit onze boomgaard en verse aardbeien afkomstig uit onze familie. De Aardbeien Kersenjam is verkrijgbaar in potjes van 190ml.

Kersensiroop 

 

De kersensiroop wordt gemaakt van onze verse kersen. De kersensiroop zorgt voor een heerlijke ranja als je de siroop aanlengt met water.

Kersen op zware siroop 

 

Kersen op zware siroop worden gemaakt om ook buiten het seizoen te kunnen genieten van onze kersen.

Kersen dessertsaus 

De Kersen dessertsaus is een heerlijke kersensaus om te gebruiken over de yoghurt, vla of ijs.

 

Bovengenoemde producten van De Kersenhof worden met zorg bereid door zorgboerderij De Laarhoeve.

 

Periode verkrijgbaarheid: tijdens het kersenseizoen (juni t/m juli)

Verkrijgbaar bij : huisverkoop in de maanden juni en juli op maandag t/m vrijdag van 13.00-18.00uur en op zaterdag van 9.00-16.00uur of tijdens diverse evenementen. Kijk voor meer informatie op www.dekersenhof.nl.

 

Diverse van bovengenoemde producten zijn ook verkrijgbaar bij Groenten & Fruitwinkel Johan en Caroline.

Jus de Pommes 

 

Bij Groenten & Fruitwinkel Johan en Caroline zijn diverse sappen van Jus de Pommes verkrijgbaar. Jus de Pommes is gevestigd in Ouddorp en produceert op kleine schaal diverse smaken sappen, alle bestaand uit 100% fruit. Lees meer

Jam 

 

Bij Groenten & Fruitwinkel Johan en Caroline zijn diverse soorten jam verkrijgbaar. Enkele smaken zijn betuwe kersen, rode en zwarte bessen, frambozen en bessen. Lees meer