Nacht van de Poëzie 

Op de langste dag van het jaar, 21 juni a.s., organiseert Agrotoeristische vereniging D'n Amerkant een poëtische avondwandeling door de natuur. De tocht staat geheel in het teken van natuur en poëzie. De groep wandelaars verzameld zich vanaf 19.30uur voor een rondtocht door de groene zinderende zomeromgeving van de gemeente Drimmelen.

 

Wat is er mooier dan op de langste dag je eigen omgeving op een poëtische manier te verkennen. D'n Amerkant maakt het mogelijk en laat je op een nét iets andere manier kijken naar de dingen om je eigen heem. Een zomeravond vol gedichten en natuur op zinderend wandelritme.

 

En zoals u van D'n Amerkant gewent bent wordt ook aan de inwendige mens gedacht. Met zijn allen lopen we een route en kijken onze ogen uit en genieten van de natuur en het woord in de ruimte. We horen de geluiden die ons dichter bij den atuur brengen en die de dichters in woorden vangen en aaneenrijgen tot een zomers klinkend natuurvers.

Opgeven 

De afstand van de tocht zal rond de 10 km zijn, deels op onverharde paden en natuur. De kosten voor deze tocht zijn € 20,- per persoon.

 

Opgeven voor deze tocht kan bij Groenten en Fruit Johan en Caroline in Wagenberg, tel. 076 5934503 of mail naar info@johanencaroline.nl.

 

Bezoek voor meer informatie de website www.den-amerkant.nl