Nederland kiest de lekkerste! Stem op de puntpaprika kaviaar van SweetPoint uit Made 

De telersvereniging van de zoete puntpaprika Ramiro, SweetPoint, waar de uit Made afkomstige teler Wim van der Lans onderdeel van is, is één van de 9 finalisten in de competitie om de Smaak van NL met kaviaar gemaakt van puntpaprika. Naast de erkenning van professionals voor het lekkerste product van Nederland, is er ook een publieksprijs voor de landelijke publieksfavoriet.

 

De winnaar van deze publieksprijs wordt voor 50% bepaald door een proeverij die onlangs op Food Valley Expo plaatsvond en voor 50% door een internet stemming. Ga naar www.syntens.nl/desmaakvannl en breng uw stem uit op de puntpaprika kaviaar! In een persoonlijk filmpje laat SweetPoint meer zien over hun unieke product en passievolle werkwijze.

Puntpaprika kaviaar

Voor de vijfde keer wordt deze Smaakvol-erkenning uitgereikt, dé sterrenstatus voor het lekkerste product van Nederlandse bodem. Bekende foodrecensenten en vakspecialisten hebben de 9 finalisten in een landelijke discussie met elkaar uitgemaakt.

 

De smaakjury zal op 13 november a.s. in Baarn de producten van de finalisten voor een laatste keer proeven en toetsen. Daarna worden de winnaars van Smaakvol2012, dé erkenning van professionals voor het lekkerste product van Nederland, en de publieksprijs voor de landelijke publieksfavoriet bekend gemaakt. Stemmen kan tot één dag voor de finale.

 

De Smaak van NL is een initiatief van Syntens Innovatiecentrum, Syntens stimuleert ondernemingen zich duurzaam te vernieuwen en bevordert hiermee welvaart en welzijn in Nederland.