Nieuws

Bericht 1 t/m 3 van in totaal 57 berichten.

Bourgondisch fonduen en Sveer Grillen

28 september 2015

Heerlijk onbeperkt Fonduen in bouillon of Sfeer grillen en geniet van de mogelijkheid onbeperkt drank (wijn, bier en frisdrank). Wat is er leuker dan met een groepje vrienden, familie of kennissen lekker te tafelen? In het sfeervolle restaurant van Timmy's kunt u genieten van de bourgondische fondue in bouillon of sfeer grillen. Bij dezen horen de volgende vleessoorten: saté, hamburger, varkenslapje, karbonade, kipfilet en biefstuk. Het geheel wordt gecompleteerd met diverse koude sausjes, warme satésaus, rundvleessalade, diverse salades, champignons, paprika, uien, ananas, frites en stokbrood met kruidenboter. En het is nog onbeperkt ook!

Lees meer

Bockbiermenu bij Timmy's Eethuys

28 september 2015

Onder het mom "Vanaf begin oktober is het niet mokken, bij Timmy's gaan ze lekker Bock'en", is het bockbier seizoen aangebroken. Bockbier wordt steeds populairder, vooral nu de herfst is begonnen. U geniet zeker van een culinaire belevenis tijdens het Bockmenu van Hotel-Restaurant Timmy's.

Lees meer

Kerstmenu 2014 in Raamsdonksveer

07 augustus 2014

Kerstmenu 2014: De herfst gaat weer geleidelijk over in de winter, buiten is het koud, binnen gaat de kachel een standje hoger. Veel van onze gasten kijken alweer uit naar de komende feestdagen. De vele families komen bij elkaar om gezamenlijk plannen te maken voor een gezellig samen zijn.

Lees meer