Open dagen bij Bloemenboerderij De Langendam 

Op zaterdag 2 en zondag 3 november a.s. organiseert Bloemenboerderij De Langendam Open Dagen van 11.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze Open Dagen kun je ideeën opdoen om je huis weer gezellig te maken. Nieuwe ideeën met gedroogde bloemen, zijde bloemen en allerlei andere natuurlijke materialen. De sfeer die je bij Bloemenboerderij De Langendam aantreft is bijzonder.

 

De avonden worden snel langer, donker en buiten is het koud. Dus maak het binnen gezellig met lichtjes en kaarsen. Maak je eigen herfstsfeer in je huis.

 

Als het niet lukt om het zelf te doen is er ook nog de mogelijkheid om je in te schrijven voor een workshop. Je kunt kiezen uit een aantal nieuwe voorbeelden. Er wordt gewerkt met gedroogde materialen uit de pluktuin, maar ook volop mos en kaneel, takken en zijde bloemen worden er gebruikt. Alles wat je hier ziet komt uit eigen atelier. En dat is bijzonder. Iedere creatie is uniek.

 

Op de open dagen kun je ook eigen gemaakte knuffels en kussens zien. Deze zijn gemaakt door drie creatievelingen die van gebruikte en nieuwe materialen iets moois maken. Sierraden van scrabblesteentjes en geëmailleerde hangertjes. Je zult er verstelt van staan wat je kunt doen met een oude deken. Duurzame huisdecoraties, home made.

 

Er is wel een idee voor iedereen. Als je een workshop volgt wordt je natuurlijk begeleid door Marianne, die dikwijls net die tip geeft om je stuk af!!! te maken. Met 30 jaar ervaring in het geven van cursussen en workshops ben je hier op de goede plek.

Natuurlijk, de kerstdagen komen eraan. Ook daar kun je inspiratie voor vinden. En dan echt in de eigen stijl van de Langendam. Uitgaande van wat de natuur biedt, aangevuld met smaakvolle decoraties.

 

Wil je iets organiseren voor een groep, bijvoorbeeld als familie of personeelsuitje, dan kun je ook terecht bij Bloemenboerderij De Langendam. Een workshop gecombineerd met een High Tea, of een lunch. Dit is een greep uit onze mogelijkheden. Iedere maand een bloemstuk maken met verse bloemen behoort ook tot de mogelijkheden. De cursus bloemschikken gaat binnenkort weer van start op de woensdagavonden. Iedere 3e week van de maand.

 

Bloemenboerderij De Langendam

’t Vaartje 108

5165ND Waspik

0416 312568

Meer info vindt je op www.delangendam.com