Overig 

 
Biesbosch Streekfeest  

 

Op een terrein in de gemeente Drimmelen presenteren ondernemers en organisaties streekproducten en -activiteiten. Er worden diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud!

 

Periode: 16 september

 

Klik hier voor meer informatie over de editie die op 16 september 2012 wordt georganiseerd of neem contact op met Groenten & Fruit

 
Adopteer een melkkoe of Schotse Hooglander 

 

Bij de Biesboschhoeve kunt u een melkkoe of Schotse Hooglander adopteren voor € 50,- per jaar en € 15,- administratiekosten.

 

De Biesboschhoeve organiseert dan 3 keer per jaar een boerderijdag voor u met een vaartocht door Nationaal Park De Biesbosch.

 

Daarnaast wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van de koeien en de boerderij.

 

Neem voor meer informatie contact op met de Biesboschhoeve.

 
Bloemenboerderij "De Langendam" 

In de maanden mei t/m september worden bij De Langendam verse veldboeketten verkocht, die u ook zelf kunt komen plukken. Om het tot een compleet uitstapje te maken, kunt u genieten van een picknick tussen de bloemen, of ons boerderijterras bezoeken. Voor groepen worden diverse, leuke en creatieve, arrangementen aangeboden, eventueel incl. lunch. Er wordt gewerkt met de seizoenen. Groepen kunnen ook op ambachtelijke manier brood komen bakken in ons 200 jaar oude bakhuis. Sinds 2012 is er ook een fantastische vakantiewoning voor 6 personen te huur. Ook in de winter is een bezoek de moeite waard, zeker tegen de kerst. Lees meer