Nieuw! Streekmarkt in Drimmelen 

Onder de titel “Drimmelse streken” wordt voortaan elk seizoen een markt georganiseerd in Drimmelen met producten uit de eigen regio.

 

Op zondag 28 oktober 2012 vindt de eerste markt plaats van 12 tot 18 uur op het parkeerterrein en het ‘veldje’ aan de Dorpsstraat in Drimmelen. De volgende markt wordt op zondag 16 december gehouden.

 

Op de markt staan kramen met groente, fruit, kipproducten, wijn, bier, kaas, Italiaanse delicatessen, streekproducten, cupcakes, macarons, interieuraccessoires en sieraden, tassen, bakproducten, en een kraam met eigen gemaakte producten van onze eigen Drimmelense mensen. Er is muziek, een marktcafé, een activiteit voor de kinderen en ......... aan het einde van de markt kunt u genieten van een diner.

 

Dit diner wordt verzorgd door Johan Halters en Bianca Nuijten-Bosgoed van Streekkoken, inmiddels een bekend gezicht in de regio.

 

U bent allen welkom. Toegang is gratis, maar ...... als u mee wilt tafelen.....

 

Voor het 4 gangen diner is het wel nodig dat U zich vooraf inschrijft, zodat de mensen van Streekkoken weten hoeveel gasten er aan tafel verschijnen.

 

voor volwassenen bedraagt de prijs € 29,50, voor kinderen tot 8 jaar € 9,75 en voor de kinderen van 8 tot 12 jaar €19,50.

 

U kunt zich per mail aanmelden bij wvkempen@mac.com tot uiterlijk 20 oktober.

 

Voor nadere informatie zie o.a. de facebookpagina.

Drimmelse Streken