Verkrijgbaar bij 

Producten van gecertificeerde "Natuurlijk Biesbosch" leden zijn naast huisverkoop bij leden op diverse anderen locaties verkrijgbaar.

 
Groenten & Fruitwinkel Johan en Caroline 

 

In Groenten & Fruitwinkel Johan en Caroline wordt een uitgebreid assortiment verse groenten en fruit, streekproducten, gedroogd fruit, vruchtensappen, aardappelen en eieren verkocht. Deze producten worden geteeld of geproduceert door ondernemers uit de Biesbosch.

Openingstijden: Groenten & Fruitwinkel Johan en Caroline is het heel jaar geopend. Op maandag van 13.00-18.00uur, dinsdag t/m vrijdag van 9.00-18.00uur en op zaterdag van 9.00-17.00uur.

Adresgegevens: Wagenstraat 74, Wagenberg

 

Kijk voor meer informatie op www.johanencaroline.nl

 
Kaasboerderij 't Bosch 

 

In de kaaswinkel verkoopt Kaasboerderij ’t Bosch hun zelfgemaakte boerenkazen, hiervoor wordt de melk van eigen koeien gebruikt. De trots van Kaasboerderij ’t Bosch is de Paprikaas en Biesboschkaas. Daarnaast zijn in de kaaswinkel diverse andere streekproducten te koop.

Een greep uit het assortiment; boerenkaas natuurlijk, diverse zuivelprodukten en speciaalkazen, vrije uitloopeieren, bakmixen, bieren, wijnen en sappen, en vele andere ambachtelijke produkten zonder toevoegingen zoals sausjes, jammetjes, honing enz.

 

Openingstijden: De kaaswinkel is jaarrond geopend op woensdag van 13.30 tot 17.00 uur, op vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 17.00 uur.

Adresgegevens: Wagenbergsestraat 2, Made

 

Kijk voor meer informatie op www.kaasboerderijmade.nl

 
Boerderijwinkel De Bovense Hoeve 

 

Bij boerderijwinkel De Bovense Hoeve zijn heerlijke biologische geitenzuivelproducten verkrijgbaar, waaronder biologische geitenkazen. Het assortiment bestaat onder andere uit yoghurt, verschillende halfharde kazen, en een bijzonder product is een op beukenhout gerookt geitenkaasje.

Behalve de biologische geitenzuivelproducten worden in de winkel ook biologische producten van collega’s verkocht, zoals groenten en fruit.

 

Openingstijden: Vrijdag van 9.00 tot 18.00uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00uur.

Adresgegevens: Schotse Hooglanderstraat 17, 5165 AC Waspik

 

Kijk voor meer informatie op www.bovensehoeve.nl

 
Boerderijwinkel Verschuren 

 

In 2013 heeft de reeds bestaande boerderijwinkel aan de Schansstraat 30 een opfrisbeurt gehad. Het assortiment bestaat onder andere uit aardappelen, scharreleieren, broccoli, aardbeien, walnoten, diverse zelfgemaakte accessoires en oude gebruikte houten kisten. De voedingsmiddelen komen van eigen productie of worden in de regio ingekocht. Het assortiment zal de komende periode verder worden uitgebreid.

Openingstijden: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00uur.

Adresgegevens: Schansstraat 30, Raamsdonk

 

Kijk voor meer informatie op www.verschurenbroccoli.nl.

 
Kwekerij Jo van Winden 

 

In de bloemen- en streekwinkel van Jo en Cobi van Winden kunt u bloemen, hanging baskets en groenten kopen uit eigen kwekerij en van andere kwekers uit de Plukmadese polder. Het bloemenassortiment wordt vers

aangevuld met bloemen en planten van de veiling. In de winkel worden ook streekproducten van 'Natuurlijk Biesbosch' verkocht. Op aanvraag en in overleg, kunt u ook vragen naar het bestellen van divers bloemwerk: bloemstukken, rouwboeketten en bruidsboeketten.

 

Openingstijden: maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 9:00-17:00uur. Woensdag gesloten.

Adresgegevens: Bloemenpad 2, Made

 

Kijk voor meer informatie op www.kwekerijjovanwinden.jouwweb.nl

 
Machielse Aardappelen 

 

Lekkere aardappelen uit de streek zijn verkrijgbaar bij Machielse aardappelen. Behalve consumptieaardappelen en frietaardappelen zijn er ook uien van eigen land en verse vrije-uitloopeieren verkrijgbaar. In de winterperiode zijn er ook winterwortelen en knolselderij.

Aardappelautomaat

U kunt voor bovengenoemde producten 7 dagen per week terecht bij de Aardappelautomaat van Machielse Aardappelen op de Prinsenpolderstraat 140 in Made. Neem voor meer informatie contact op met Machielse Aardappelen.

 
Pheninckx Groenten en Fruit 

 

Pheninckx Groenten en Fruit is een onderdeel van het vollegronds groenteteeltbedrijf van de familie Pheninckx, waar aardbeien, prei, asperges en diverse soorten bonen worden geteeld. Het assortiment van Pheninckx Groenten en Fruit bestaat

uit diverse soorten groenten, fruit, aardappelen, eieren, bloemen, broodprodukten, kruidenierswaren, ijs, kaas, meelproducten en een uitgebreid assortiment streekproducten.

 

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur, Zaterdag van 8.00 uur tot 16.30 uur

Adresgegevens: Vrachelsestraat 48 4911 BJ Den Hout.

 

Kijk voor meer informatie op www.pheninckx.nl

 
Hotel Heere*** 

 

Bij Hotel Heere wordt aan gasten en toeristen ook een assortiment Streekproducten aangeboden. Deze producten worden geteeld of geproduceerd door ondernemers uit de Biesbosch. Zo is er wijn uit Made, Kersen (jam en siroop) uit Raamsonk, Tomatensaus uit Dongen, Heerlijke Paprikasalsa uit Made, Diverse speciaal Bieren uit Wagenberg, Kaneelstukken uit Oosterhout, Souvenirs uit hollands oudste stad: Geertruidenberg en ga zo maar door.

Heeft u interesse in een streekproduct of wilt u proeven wat onze streek te bieden heeft? Kom dan een keertje binnen lopen in het aangrenzend restaurant Timmy's, daar proberen we zoveel mogelijk te koken met streekproducten, speciaal voor uw diner, lunch of wat u verder te vieren heeft.

 

Openingstijden: Hotel Heer en Timmy's Eethuys zijn het hele jaar geopend, op alle dagen van de week van 10.00 tot 22.00uur.

Adresgegevens: Prins Bernhardstraat 4-6, Raamsdonksveer

 

Kijk voor meer informatie op www.hotelheere.nl of www.timmys.nl

 
Wijngaard DE LINIE 

 

Wijngaard DE LINIE vekoopt Rode en witte droge wijn van oude franse rassen. De wijnen worden zelf geteeld, gevinifieerd en gebotteld.

 

Openingstijden: Van te voren even bellen: 0162 683 546 of 06 21510446. Bestellen kan ook via de website www.delinie.nl of via e-mail wijngaard@delinie.nl.

 

Adresgegevens: Esdoornlaan 38, Made (gemeente Drimmeln).

 
Bloemenboerderij de Langendam 

 

In de zomer verkoopt Bloemenboerderij De Langendam ongeveer 200 soorten snijbloemen, direct van het land. Hiertussen zitten veel soorten bloemen die bij de bloemist niet verkrijgbaar zijn. In april begint Bloemenboerderij de

Langendam met tulpen en vanaf mei komen er diverse voorjaarsbloemen zoals duizendschoon, kattensnor, Lathyrus (siererwt), pioenrozen, vele soorten siergrassen, juffertje in ’t groen en nog veel meer. In de winter kunt u bij de Langendam terecht voor snijgroen, decoratieve takken en droogbloemen uit eigen kwekerij.

 

Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag van 13.30uur tot 17.30uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00uur.

Adresgegevens: ’t Vaartje 108, 5165 ND Waspik

 

Kijk voor meer informatie op www.delangendam.com